Met wie gaat u op weg naar de top?

Iemand aan wie u wat heeft

Ik verbind me met u en met het resultaat. Ik rust niet voordat we ons doel hebben bereikt. Zorgvuldig, menselijk, helder en doelgericht. Ik weet sfeer en gezamenlijkheid te creëren. Ik zorg voor mensen en resultaten. Ik ben vasthoudend in het doel en flexibel in de weg er naar toe. Ik weet vertrouwen te wekken en ik weet waar ik het over heb.

Iemand met veel ervaring

Ik heb een zeer ruime werkervaring op het terrein van personeel en organisatie. Ruim 25 jaar bij de gemeente Amsterdam als organisatieadviseur, hoofd P&O, adjunct-directeur en waarnemend directeur van een grote dienst, en sinds 2005 als zelfstandig adviseur. Mijn ervaring is breed; professionaliseren van P&O-afdelingen, invoeren van P&O-instrumenten, strategieontwikkeling en structuurverandering.

Iemand met visie op het vak

In mijn visie is uitvoering de basis van het P&O-werk en die moet goed zijn, maar de meerwaarde van P&O zit in het meedenken met het management over de volle breedte, P&O als businesspartner. Ik ben van de "P" en van de "O". Mijn specialiteit is de combinatie van strategische analyse en praktische invoering.

Frans Eggink